Sopraan soliste

De afgelopen jaren heb ik regelmatig opgetreden als sopraan soliste tijdens huwelijksvoltrekkingen, of tijdens uitvaarten. Populair is daarbij het Ave Maria, waar ik dan ook vier verschillende versies van zing.

Zowel een huwelijk als een afscheid zijn zeer emotionele gebeurtenissen voor alle betrokkenen. Ik vind het een eer om een bijdrage aan deze intense dag te kunnen leveren. Omdat het de meest persoonlijke momenten zijn van een leven, zullen we altijd in overleg tot een mooie muziek keuze komen. Inspiratie nodig? Zier hier mijn repertoire.

Omdat mijn zang vaak beter tot zijn recht komt met de juiste begeleiding, is het fijn als iemand mij kan begeleiden op piano of orgel. Ik werk vaak samen met Peter Steijlen, maar mocht u zelf iemand kennen, is dat uiteraard ook een optie.